Case Navigil

Älyverkon ratkaisu henkilökohtaisen turvarannekellon luotettavan toiminnan takaajana

navigil

Navigil on älykkäitä paikannuslaitteita kehittävä ja paikkatietoon perustuvia palveluita tarjoava yritys. Navigilin rannekellossa on paketoituna siroon rannekelloon kaikki henkilöturvassa tarvittavat ominaisuudet, kuten sisäänrakennettu matkapuhelin, GPS/GLONASS-paikannus, vähän virtaa kuluttava Bluetooth-yhteys sekä vanhuksille sopiva käyttöliittymä. Lisäksi helppokäyttöinen korkean saatavuuden Rafael-palvelu integroi saumattomasti turvalaitteet, älyverkkopohjaiset saavutettavuuspalvelut sekä paikannus- ja hallintapalvelut. Tämä uudenlainen palvelu on suunniteltu erityisesti yksin asuvien ja työskentelevien turvaksi ja on saatavilla Navigilin asiakkaiden kautta; turvapalveluita tarjoavien yritysten, mobiilioperaattoreiden ja kansainvälisesti turvalaitteita markkinoivien yritysten.

NSF Telecom toimittaa Navigilille jatkuvana palveluna älyverkkopohjaiset saavutettavuuspalvelut. Saavutettavuuspalvelu mm. tavoittelee omaisia halutussa järjestyksessä, ohjaa puhelun hälytyskeskukseen mikäli ketään heistä ei tavoiteta ja huolehtii puheluiden suodatuksesta, jolla voidaan sallia puhelut vain ennalta määritellyistä numeroista. Mobiilioperaattoriluokan turvallisuus ja saatavuus varmistavat, että tieto avuntarpeesta tulee heti ja varmasti perille.

”NSF Telecomin Tempo-alusta oli paras tarjolla oleva alusta, johon pystyimme rakentamaan asiakkaidemme vaatimat toiminnallisuudet. NSF Telecomin asiantuntemus on ollut korvaamatonta alansa johtavan saavutettavuuspalvelun kehittämisessä ja tarjoamisessa. SaaS-malli sopii hyvin liiketoimintamalliimme ja mahdollistaa meidän keskittymisen omaan ydinliiketoimintaamme, kun taas NSF Telecom takaa puheluiden reititys- ja signalointipalvelujen jokapäiväisen toimivuuden. Ketterien ja osaavien kumppaneiden, kuten NSF Telecom, avulla voimme luottaa siihen, että palvelu on ja pysyy alan kärjessä.”

  • Navigilin toimitusjohtaja Matti Räty.

”Olemme tyytyväisiä voidessamme tarjota Navigilille heidän palvelunsa tarvitsemat älyverkkoratkaisut. Palvelussa korostuu erityisesti Tempo-alustamme kyky tarjota luotettavaa kommunikointia, sekä ihmisten että koneiden väliseen viestintään.”

  • NSF Telecomin operatiivinen johtaja Miia Valtonen