Telepapat korvaavat perinteiset lankapuhelimet internet-yhteydellä toimivalla kotipuhelimella

Telepapat tuovat kotipuhelimet myyntiin suoraan kuluttajille tuotenimillä Satavarma™ ja Satavarma™ Plus. Telepappojen käyttövalmiit puhelin ja liittymä -paketit toimivat kuitu- ja laajakaistayhteyksillä.

Telepappojen Satavarma kotipuhelin ja liittymä -paketti on nykyajan lankapuhelin, jonka lisäominaisuudet helpottavat soittamista ja lisäävät tavoitettavuutta. Telepappojen Satavarma liittymien suunnittelussa keskiössä on ollut vaivaton käyttökokemus sekä tavoitettavuuden varmistaminen erilaisissa tilanteissa käyttäjäryhmien tarpeet huomioiden.

”Televiestintäala muuttuu ja perinteisen lankapuhelinverkon toiminta-alue pienenee jatkuvasti. Tämän vuoksi monien asiakkaiden tarpeet ovat jääneet huomioimatta. Meillä asiakkaiden jatkuva kuunteleminen ja ratkaisukeskeisyys ovat aina olleet tärkeimmät tekijät uusien tuotteiden ja palveluiden kehityksessä. Telepappojen Satavarma on syntynyt asiakkaita kuuntelemalla. Markkinoilla on tarvetta tällaiselle tuotteelle ja pyrimme vastaamaan siihen tarjoamalla tämän päivän kotipuhelimen sitä tarvitseville”, kertoo Telepappojen suunnittelussa mukana oleva Kalevi Ahola.

Laajakaistayhteys takaa paremman kuuluvuuden katvealuilla sekä myös sisätiloissa, joissa on puhelinverkon kuuluvuusongelmia. Lisäominaisuuksien ansiosta soittaminen ja henkilön tavoittaminen on helpompaa, mikä lisää turvallisuutta etenkin silloin kun henkilön tavoittaminen matkapuhelimella on tavallisesti hankalaa.

”Tuotteen käyttäjäryhmät ovat esimerkiksi lapsiperheet, seniorit sekä kaikki jotka haluavat helppokäyttöisen kotipuhelimen. Uskomme, että monet läheiset tulevat hankkimaan puhelimen esimerkiksi iäkkäämille vanhemmilleen. Telepappojen kotipuhelin on myös hyvä lisä kännykän rinnalle. Kaikki eivät ole valmiita tai halukkaita käyttämään ainoastaan matkapuhelinta. Uudenlainen kotipuhelin sopii myös niille joilla ei ole ollut lankapuhelinta ennen”, kertoo Markku Tiuri Telepapoilta.

Telepapoilla on merkittävä kokemus ja osaaminen televiestintätuotteista ja se haluaa laajentaa tuotevalikoimaansa uudessa tuotekategoriassa. Telepappojen Satavarma™ ja Satavarma™ Plus kotipuhelin ja liittymä ovat tilattavissa Telepapat.fi -sivuston kautta.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Marko Hentilä, NSF Telecom, puh. 040 830 7803, marko.hentila@nsftele.com

Tietoa Telepapoista:
Telepapat on osa suomalaista telekommunikaatioalan yritystä NSF Telecomia, joka on vuodesta 2002 asti erikoistunut tarjoamaan innovatiivisia ohjelmistoratkasuja ja verkkopalveluita teleoperaattoreille ja palveluntuottajille. Lisäksi se on tuonut markkinoille kuluttajien arkea helpottavia tuotteita ja palveluita. Yrityksen päätoimipiste sijaitsee Espoossa.

www.nsftele.com – NSF Telecom kansainvälinen www-sivu
www.telepapat.fi – Telepapat www-sivu

Telepappoihin voit tutustua myös Facebookissa!